Tour de Lique Midden Nederland 2021

Jair (Jazz) Eckmeyer, vader van Lique Eckmeyer, organiseert samen met Kinder onderzoekfonds Limburg een 5e editie van Tour de Lique: Tour de Lique Midden Nederland 2021. Een unieke sponsorfietstocht met diverse routes voor zowel de recreant, e-biker als de geoefende fietser! Ook dit jaar is het doel om zo veel mogelijk geld te werven voor onderzoek naar nieuwe behandelingsmethoden om vroeggeboren kinderen een gezonde toekomst te geven. Op zondag 26 september 2021 vindt de tour plaats, dit keer door de prachtige landschappen in Midden Nederland. 

Lees meer Lees minder

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

24/09/2021
12:54

Joey

Bekijk alle

Kinder onderzoekfonds Limburg is een aan het MosaKids Kinderziekenhuis van het Maastricht UMC+ gelieerde, fondsenwervende organisatie die gelden bij elkaar brengt om kinderonderzoek te bekostigen. Alle gelden worden in het MosaKids Kinderziekenhuis van het Maastricht UMC+ besteed aan kinderonderzoek. Door kinderonderzoek kunnen complicaties eerder worden opgespoord en zijn kwetsbare kinderen eerder en beter te behandelen.